Vision

Den overordnede vision for Assens Kommune er Vilje til Vækst. Visionen sender et signal om, at vi vil føre en aktiv erhvervspolitik med fokus på iværksætteri. Vi vil være en erhvervsvenlig kommune, og dette kræver en effektiv sagsbehandling, en åben dialog, fleksibilitet, stærkt samarbejde samt attraktive erhvervsområder.

Et erhvervsliv i vækst er en af grundforudsætningerne for at skabe udvikling i Assens Kommune, derfor vil der fortsat være fokus på at:

• Vi fører en aktiv erhvervspolitik, hvor vi gør vores yderste for at hjælpe alle, der vil skabe flere arbejdspladser.
  • Vi har en attraktiv placering midt i Danmark, og det vil vi fortælle både virksomheder, iværksættere og turister.
  • Vi vil synliggøre de mangfoldige oplevelsesmuligheder, der er i kommunen.
  • Vi vil styrke erhvervsudviklingen gennem nye initiativer, som fremmer samarbejdet mellem erhvervslivet og kommunen.
  • Vi har en aktiv og fleksibel beskæftigelsesindsats, hvor vi nedbringer ledigheden og medvirker til at skaffe kvalificeret arbejdskraft til det lokale erhvervsliv.