Vision

Social og Sundhed arbejder op i mod Vision 2030 Med vilje og hjerte og understøtter særligt visionstemaet ”Det gode liv skaber vi sammen”.

Et godt og sundt liv får vi især, når vi deler det med nogen. Derfor er fællesskaber vigtige for vores livskvalitet. Vi understøtter og skaber rammer for levende fællesskaber, hvad enten det er i kulturinstitutionerne, foreningerne, den lokale idrætshal, i forsamlingshuset eller ude i naturen. Det aktive medborgerskab får tingene til at ske. Sport, sang, teater eller fiskeri — aktiviteter, som alle uanset alder kan tage del i og være sammen om.

Når vi er aktive sammen, forebygger vi ikke blot sygdomme, vi gør også op med ensomheden og styrker den mentale sundhed. Vi tager sammen ansvar for, at sunde valg er en nem og naturlig del af vores liv.

I 2030 er vores fysiske og mentale sundhed væsentligt forbedret. Færre føler sig ensomme, og vi har den højeste livskvalitet i Regionen.