Assens Kommune vil arbejde aktivt for at mindske påvirkningerne på klimaet.

Assens Kommune vil indenfor alle fagområder arbejde ud fra det brede bæredygtighedsbegreb og vil i planlægningen af kommunens samlede udvikling sikre en sammenhæng mellem en dynamisk udvikling og et bæredygtigt miljø.

Vi passer godt på vores natur og miljø. Vi bidrager til en renere verden til gavn for vores efterkommere. Derfor har vi en grøn og bæredygtig profil. Vi bidrager til en renere verden til gavn for vores efterkommere. Vi går forrest, når det handler om at benytte og værne om vores ressourcer, beskytte vores miljø og sikre rent drikkevand. Vi opfører bæredygtige byggerier og udnytter vedvarende energikilder. Vi arbejder med en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender materialer og ressourcer mest muligt.